# Podklady pro Dílnu kráčejícíh robotů NTK 

Prezentace `slides.pdf` slouží pouze jako obrazová učební pomůcka, která je doplněna výkladem lektora, živými ukázkami a cvičeními na tabuli. 
Dílna klade důraz především na aktivkní práci studentů.

Referenční kódy byly vytvořeny s pomocí sady nástrojů RoboPlus od společnosti ROBOTIS, INC. 26228 Enterprise Ct. Lake Forest, CA 92630, United States of America, dostupné na `https://robotis.co.uk/software/roboplus-1-0.html`.

V prezentaci byly použity obrázky volně dostupné z webové stránky `https://emanual.robotis.com/`, doba převzetí odpovídá době aktualizace tohoto repozitáře. Všechny převzaté materiály byly dostupné pod licencí, která je dostupná na `https://github.com/ROBOTIS-GIT/emanual/blob/master/LICENSE.txt`. Text licence je uveden níže:

```
The MIT License (MIT)

Copyright (c) 2017 Michael Rose

Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy
of this software and associated documentation files (the "Software"), to deal
in the Software without restriction, including without limitation the rights
to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell
copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is
furnished to do so, subject to the following conditions:

The above copyright notice and this permission notice shall be included in all
copies or substantial portions of the Software.

THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR
IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY,
FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE
AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER
LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM,
OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE
SOFTWARE.
```

