%!TEX ROOT=main.tex

\chapter{Realizace experimentu}

Jelikož v problematice odhadu sklonu vozovky vidím jako jeden z hlavních problémů nedostatek etalonů pro kontrolu výsledků, rozhodl jsem se před fúzí dat z tramvaje uskutečnit pokus v laboratorních podmínkách s předem známým profilem trati po kterém nechám jet speciálně postavený vozík ze stavebnice lego mindstorms.


\input{Experiment lego mindstorms/vozik.tex}

\input{Experiment lego mindstorms/trat.tex}

